Flere kompetencer under et tag

Vi er en flok nørder, som elsker WordPress.

lakrids-hero-02.png

Mere info 153 pixels nede

Unikke websites.

En stærk kode giver stærke løsninger.

Vores speciale er skræddersyede WordPress websites. Kort sagt, så designer og programmerer vi et unikt website ud fra jeres ønsker og konkrete behov. Vi sikre, at websitet har alle de grundlæggende elementer, som funktionalitet, sikkerhed, performance og rette integrationer.

Men ikke på den dér typiske download-et-tema-og-vrid-armen-om-på-det-indtil-det-næsten-kan-hvad-du-efterspørger-måde. Vi har fingrene i maskinrummet og koder websites fra bunden, skrevet med smuk kode. 

Med et lakrids-website kan du pakke alle de klassiske WordPress-fordomme væk. Du får hverken websites bygget med Page Builders, købe-temaer eller en overflod af plugins. Hos Lidt Lakrids får du fleksible og 100% tilpasset website.

Kristian-01.png

Til den dag i dag - og mange år fremover - vil jeg anbefale Lidt Lakrids til alle, jeg møder.”

– Kristian Larsen, Founder af PL & Partners. 

Lidt-Lakrids Design arbejde.jpg

Design.

Gennemtænkt design og udvikling betaler sig.

Webdesign er, som de fleste måske ved, design af brugerflader til digitale løsninger. Disse designs gør brug af forskellige virkemidler – såsom form, farve, grafik, foto, video, lyd, animation og tekst.

En god planlægning af designet er afgørende, når man skal lave et nyt website. At forstå virksomhedens virke, identitet, produktlinje og formål er grundlaget for et vellykket webdesign. 

For at sikre at vi i eget hus designer ud af det rette spor, har vi “5-punktslisten”, som vi skal efterleve. Vores webdesigns skal derfor altid:
- skabe et overblik over løsningen, dens funktioner og formål 
– visuelt guide den besøgende de rigtige steder hen 
– synliggøre løsningens vigtige indhold på en let overskuelig måde 
– gøre det nemt at foretage et køb, forespørgsel, tilmelding mm. 
– efterlade den besøgende med en god oplevelse

Har du spørgsmål eller lyst til at snakke mere om webdesign – så tag fat i Mogens, vores Digitale Designer.

Få fat i Mogens lige her
lidtlakrids-hero-02.png

Vi er fan af WordPress. 

Uanede muligheder og funktioner.

Med WordPress får du uanede muligheder for at bygge en hjemmeside med præcis de funktioner man ønsker. WordPress er markedets mest fleksible CMS – og med WordPress får du uanede muligheder for hurtig tilpasning af både indhold og det generelle udseende. 

WordPress er open source, og systemet forbedres, udvikles og opdateres takket være den store brugerbase. Eventuelle fejl eller sikkerhedshuller i forbindelse med en opdatering, rettes hurtigt, og systemet er i stand til at følge med nye teknologier.

Intet står stille og WordPress er et af de få CMS, som har udviklingsmæssigt kapacitet til at kunne være på forkant med nye teknologier. 

Det skal dog siges, at skal man have optimal udbytte af alle WordPress’s mange fordele, så er det et must, at du er ret godt bekendt med den kodemæssige opbygningen af WordPress – eller har outsourcet denne del til en kompetent samarbejdspartner som Lidt Lakrids. 

Skal vi snakke WordPress?

The Work / Cases

Udvalgte cases.

bold-preview-03.jpg

Bold Drinks

Website til et brand i vækst

pl-partners-preview.png

PL & Partners

Website til performance marketing bureau

selvbyggerplus-preview-02.png

Selvbygger+

Online styringsværktøj til selvbyggere

Hvad med dig?

Har du brug for 
Lidt Lakrids?

Hos Lidt Lakrids sidder vi klar til en uforpligtende snak og en indledende dialog til jeres virksomheds næste digitale rejse.
Du kan fange os på vores kontaktmail kontakt@lidtlakrids.dk eller på telefon +45 6110 1337.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen – og så vender vi tilbage til dig asap. Vi snakkes!