The Work

Website til producent af energisk iskaffe.

Tag en kaffe og scroll videre

Kunde
BOLD DRINKS er en producent, som har kombineret den gode smag fra iskaffen med det funktionelle tankesæt bag energidrikken

Opgave
Udvikling af WordPress-site som skal agere fundament for et veludført brand-univers.

Samarbejdet siden
Maj 2021

Samarbejdspartnere

Design:Grafikr
Se websitet her

Stærk kode understøtter et stærkt brand.

Lidt Lakrids har udviklet Bold Drinks nyeste website, som har til formål segmentere og underbygge Bold Drinks’s brand på markedet – både nationalt såvel som internationalt.  

Designet stod Grafikr for, hvorimod vi har stået for webudviklingen af dette lækre site. Kunden ønskede at skabe et oplevelsesunivers og en marketingplatform, som matchede deres stærke, visuelle brand. Der skulle være fokus på fede produktskud og Bold’s videounivers, som er kilde til både liv, bevægelse og godt content. 

Bold Drinks’ univers er, ligesom deres produkt, stilrent, levende og fyldt med energi – og denne følelse skulle selvfølgelig skinne igennem på det færdigkodet website.

bold-testimonial-01.png

Teamet fra Lidt Lakrids er fantastiske at arbejde med.

Kommunikationen har været et nøgleord i udviklingsprocessen af vores nye site. Vi har haft frekvente kald undervejs, hvor vi sammen og pragmatisk, kunne tage beslutninger om valg og fravalg i funktionaliteter. Dette gav en rar følelse og ro i maven, da vi hele tiden vidste, hvor vi var. Resultatet er blevet et stilrent oplevelseswebsite - ligesom vi drømte om, at det skulle se ud - leveret på en kort tidslinje. Vi fortsætter fremadrettet med Lidt Lakrids som vores webpartner.

 

– Emil Von Der Fehr, Partner & Chief Marketing Officer

Den digitale løsning.

Et WordPress-site kodet ud fra Bold Drink’s ønsker og behov.

Løsningen er kodet i WordPress fra bunden. Vi har kælet for detaljerne med subtile animationer og transitions, som var en vigtig parameter i kundebriefet for at understøtte det visuelle univers.

Som en ekstra feature er der koblet et cocktail-univers på sitet, som danner base for interaktion med brandets community. Idéen er, at folk kan dele opskrifter på diverse lækre drinks indeholdende Bold – og/eller få inspiration til spændende cocktails med et tvist af Bold.

bold-design-01.png

Sæt videoen på pause

Resultat.

En god + konstruktiv dialog er endt i et fedt resultat.

Lidt Lakrids har været i tæt dialog med Bold Drinks igennem hele forløbet – og fulgt en stram tidsplan med en flydende dialog og løbende delmøder. Vi har debateret, tilrettet og ændret igennem hele processen – men dette har kun været med til at forbedre den endelige løsning.

Vi har været meget glade for samarbejdet med både Bold Drinks og Grafikr – og synes selv resultatet er blevet ret ok. ("ret ok" betyder “god-damn-nice” på nordjysk). 

Og så er vi fan af at få lov til at løbende udvikle nye ting til brandsitet, når BOLD Drinks kommer på nye idéer. 

Se websitet her
bold-design-02.png
bold-design-03.png

Team Kof162. 

kris-case-team.pngjesper-case-team.pngmichael-case-team.png

Jesper og Michael var vilde med at få dette projekt på deres bord - nu skulle der kæles for animationer og transitions. I mens sørgede Kristine for milimeterpræcis planlægning, så intet blev glemt og alt var klar til lanceringen (vi arbejdede med en riiimelig kort deadline, så det var bare tungen lige i munden og ellers give den gas). 

Vi stiller altid med vores bedste team til den konkrete opgaver. Dvs. at du som kunde, til trods for nogle spøjse måske team-navne, altid får det maksimale ud af den enkelte medarbejders spidskompetencer og specialer. 

Mød hele Team Lakrids her
bold-design-04.png

The Work

Se andre cases.

cyberminds-preview-01.png

CyberMinds

Mini-identitet og website til CyberMinds

flexto.jpg

Flexto

Website til firma med speciale i leasing af drømmebiler

vela.jpg

VELA

Produkt- og infowebsite for ergonomiske stole

Hvad med dig?

Har du brug for 
Lidt Lakrids?

Hos Lidt Lakrids sidder vi klar til en uforpligtende snak og en indledende dialog til jeres virksomheds næste digitale rejse.
Du kan fange os på vores kontaktmail kontakt@lidtlakrids.dk eller på telefon +45 6110 1337.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen – og så vender vi tilbage til dig asap. Vi snakkes!