WordPress webbureau

Sammen skaber vi digital succes. 
Vi er Lidt Lakrids.

Så hvad laver vi? Svaret venter hernede.

Bagom Lidt Lakrids.

En klog mand sagde engang, at livet kun bliver bedre med Lidt Lakrids.

Vi producerer desværre ikke lakrids. Vi er det man traditionelt vil kalde for et webbureau, men vi ser os selv som et kodehus. Et kodehus med base i Aalborg og en passion for web.  

Vi er eksperter i at designe og udvikle websites i WordPress. Vores speciale er brand-websites, men vi har også stor erfaring med webshops, integrationer, plugins og progressive web-apps. Uanset hvad der skal udvikles, er det med jeres virksomheds digitale målsætning for øje.

Vores vision er at blive det fortrunkne WordPress kodehus i Danmark. Vi har altid fokus på at forstå og imødekomme virksomheders behov og målsætniger gennem en kombination af service, design og smuk kode.

Og vores Lidt Lakrids-navn? Det er et udtryk, som vi har lånt fra sitcom-serien “Langt fra Las Vegas”. Udtrykket har ikke noget at gøre med slik eller websites, men bruges når noget er “ekstraordinært”. 

Så ingen lakrids her, bortset fra dem vi serverer til vores møder.

lakridser.png

Design og udvikling af browserløsninger. 

Lidt Lakrids løsninger.

Vi har en passion for skæve idéer, nørdede ildsjæle og spændende projekter. Vi designer og udvikler løsninger, der gavner jeres forretning og tilpasset virksomhedens målgruppe. 

Vi prioriterer en grundig opstart og rådgivning, for at afdække jeres specifikke behov og mål. Det sikre en vellykket implementering. 

Konceptet og løsningen skal være funktionel, brugervenlig og performance-optimeret. Sammen med jer, finder vi den bedste løsning, der giver jer evnen til nemt selv at administrere det efterfølgende.

Lidt Lakrids's løsninger designes unikt til jeres virksomhed og skrevet med smuk kode.

michael_working_wide-01.png

Det rette match. 

Godt samarbejde skaber kvalitetsprojekter. 

Vi går ikke på kompromis. Hverken med kundefokuseret design, kodekvalitet eller samarbejdet. En stærk relation er afgørende for resultatet. Derfor går vi ekstra meget op i at være i øjenhøjde med kunden, skabe et godt samarbejde baseret på tryghed, tillid og gennemsigtighed ved altid at have en god kommunikation og give et indblik hvor i processen.

For et vellykket samarbejde, er det vigtigt at der er god kemi mellem kunden og Lidt Lakrids. Hvis vi vurderer, at der ikke er et mach, vil vi anbefale en anden løsning, for at sikre en god proces for alle parter.

bold-testimonial-01.png

Teamet fra Lidt Lakrids er fantastiske at arbejde med.”

Kommunikationen har været et nøgleord i udviklingsprocessen af vores nye site. Vi har haft frekvente kald undervejs, hvor vi sammen og pragmatisk, kunne tage beslutninger om valg og fravalg i funktionaliteter. Dette gav en rar følelse og ro i maven, da vi hele tiden vidste, hvor vi var. Resultatet er blevet et stilrent oplevelseswebsite - ligesom vi drømte om, at det skulle se ud - leveret på en kort tidslinje. Vi fortsætter fremadrettet med Lidt Lakrids som vores webpartner.

 

– Emil Von Der Fehr, Partner & Chief Marketing Officer ved BOLD DRINKS.

The Work / Cases

Udvalgte cases.

flexto.jpg

Flexto

Website til firma med speciale i leasing af drømmebiler

vela.jpg

VELA

Produkt- og infowebsite for ergonomiske stole

immagine-case-01.jpg

PentaLock

Website til fremtidens cykellås

Hvad med dig?

Har du brug for 
Lidt Lakrids?

Hos Lidt Lakrids sidder vi klar til en uforpligtende snak, og en indledende dialog til jeres virksomheds næste digitale rejse.
Du kan fange os på vores kontaktmail kontakt@lidtlakrids.dk eller på telefon +45 6110 1337.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen – og så vender vi tilbage til dig asap. Vi snakkes!