The Work

Mini-identitet og website til CyberMinds.

Scroll bare ned - det er ganske ufarligt

Kunde
CyberMinds er en sammenkobling mellem seriøse virksomheder og freelancere indenfor cybersecurity.

Opgave
En mini-brand identity pakke samt et website til en opstartsvirksomhed.

Samarbejdet siden
Februar 2023

Samarbejdspartnere

Design:Mogens (Lidt Lakrids)
Se websitet her

Som opstartsvirksomhed havde CyberMinds brug for hele pakken – på lidt tid og for få penge.

Lidt Lakrids har designet og udviklet en mini-identitet samt et nyt website for CyberMinds. CyberMinds er en nystartet virksomhed, der specialiserer sig i at være linket mellem virksomhedernes sikkerhedsmæssige behov og de specialister, som har evner og kompetencer til at imødekomme disse behov. 

Opgaven fra CyberMinds var klar. Lidt Lakrids havde lidt over en uge til at søsætte både en visuel identitet med tilhørende logo samt designe og udvikle et nyt infosite, som havde til opgave at informere omverdenen om CyberMinds og dets virke. Normalt vil vi meget gerne have lidt længere tid at løbe på – men omvendt så er intet umuligt, så længe vi opererer med vilje, positiv energi og god planlægning.

mogens-testimonial.png

CyberMinds var meget åbne og lydhør igennem hele processen, hvilket selvfølgelig gør denne type opgaver meget nemmere.”

– Mogens Kristoffersen, Digital Designer hos Lidt Lakrids

contain-hero-img-mockup.png

Opstart.

Step 1 – planlægning. 
Step 2 – identitetsarbejde.

Som det første satte vi os for at lægge en stram, men god og holdbar plan. Identitetsarbejdet skulle fungere for fundament for det efterfølgende webdesign og den afsluttende programmering af website, inden CyberMinds selv skulle have fingrene i maskinen og lægge det endelige indhold på sitet. Alle, herunder designer, udvikler og kunde, sagde god for planen og siden blev der ikke rørt ved bremsen.

Mogens, vores digitale designer, var første mand på bolden – og med ham ved roret blev en mini-identitet skabt på nærmest rekordtid. Igennem korrespondancer samt enkelte og hurtige korrekturgange fik Mogens og CyberMinds i fællesskab styr på form, farver, typografi og logo. Disse elementer blev en naturlig grundsten for næste step – som var design af website. 

cyberminds-identitet-01.png
cyberminds-identitet-02B.png
cyberminds-identitet-04C.png

Den digitale løsning.

Step 3 – webdesign. 
Step 4 – programmering.

Da mini-identiteten var på plads – så gav vi fuld skrue på webdesignet. CyberMinds havde selv nogle ønsker til behov og funktion. For det første skulle identiteten selvfølgelig skinne igennem og være visuelt bærende. 

For det andet skulle sitet informere om CyberMinds virke – og det skulle slutteligt være nemt at opsamle leads via websitet. Med dette i mente blev et webdesign skabt og godkendt på mindre end to dage, hvilket betød at udviklingen og programmering af sitet kunne påbegyndes. 

Da sitet i startfasen ikke er planlagt til at skulle udfylde nogle svære tekniske funktioner, var det en relativ simpel opgave for vores udvikler, Jesper – frontend developer, at oversætte det godkendte webdesign til webindhold på, i første omgang, et testsite, som CyberMinds i denne fase kunne bruge til at teste forskellige indholdsidéer. 

Websitet blev selvfølgelig tilpasset mobil- og tabletvisninger og generelt stylet efter alle den digitale kunsts regler, imens de subtile loading-transitions blev sidste prik over “i’et” i udviklingsfasen.

cyberminds-hero-01.png
cyberminds-testimonial.png

Lidt Lakrids greb en presbold fra CyberMinds, hvor vi helt klart havde fået skubbet opgaven foran os i en travl opstart.

Lidt Lakrids var knivskarpe på kommunikationen, hurtige og dygtige på eksekveringen og holdt i høj grad den mindre erfarne kunde i hånden, så processen blev en meget positiv oplevelse. CyberMinds er meget glade for at have brugt Lidt Lakrids og vil anbefale alle andre at gøre det samme.

 

– Bjarke Petersen, Founder af CyberMinds

Konklusion.

En stram deadline kan også noget.

Ganske givet kunne en case som CyberMinds blive endnu skarpere og endnu federe, hvis der var investeret mere tid og flere penge i projektet.      

Men til trods for den stramme deadline og den hurtige levering, så er både vi og CyberMinds ganske glade for resultatet. Har du lyst til at tjekke CyberMinds og deres site ud, så giv knappen nedenfor et tryk. Har du lyst til at snakke med os om et lignende projekt, så klikker du bare her!
 

Se websitet her
cyberminds-web-02.png

Team Anonyme. 

michael-case-team.pngjesper-case-team.pngmogens-case-team.png

Team Anonyme lakridser varetog denne case.

Vi stiller altid med vores bedste team til den konkrete opgaver. Dvs. at du som kunde, til trods for nogle spøjse team-navne, altid får det maksimale ud af den enkelte medarbejders spidskompetencer og specialer. 

Mød hele Team Lakrids her

The Work

Se andre cases.

flexto.jpg

Flexto

Website til firma med speciale i leasing af drømmebiler

vela.jpg

VELA

Produkt- og infowebsite for ergonomiske stole

selvbyggerplus-preview-02.png

Selvbygger+

Online styringsværktøj til selvbyggere

michael_working_wide-01.png

Tjek vores kompetencer

Stærk kode giver dig en stærk løsning.

Hvad med dig?

Har du brug for 
Lidt Lakrids?

Hos Lidt Lakrids sidder vi klar til en uforpligtende snak og en indledende dialog til jeres virksomheds næste digitale rejse.
Du kan fange os på vores kontaktmail kontakt@lidtlakrids.dk eller på telefon +45 6110 1337.

Du kan også skrive til os via kontaktformularen – og så vender vi tilbage til dig asap. Vi snakkes!