Lidt Lakrids og Inklusio event

Vejen for webtilgængelighed.

lær-mere-om-webtilgængelighed-event-02.jpg

Webtilgængelighed er blevet en vigtigere del af det digitale landskab for at sikre, at mennesker med forskellige evner kan få adgang til og bruge online indhold uden barrierer. I dag er vi glade for at dele nyheder om et kommende arrangement, som Lidt Lakrids sammen med Inklusio vil være værter for. Det vil kaste lys over den kommende lovgivning, der træder i kraft i juni 2025 - lov om webtilgængelighed.

Arrangementet vil være en fremragende mulighed for virksomheder, webudviklere og webgrafikere samt marketingsansvarlige til at få værdifulde indsigter i den kommende webtilgængelighedslov og lære om de tiltag, de kan tage for at gøre deres hjemmesider mere tilgængelige for alle.

Forståelse af Webtilgængelighedsloven

Et af hovedpunkterne på arrangementet vil være en kort gennemgang af loven om webtilgængelighed, som træder i kraft i juni 2025. Denne lovgivning har til formål at gøre den digitale verden mere inkluderende ved at sikre, at hjemmesider og digitalt indhold er tilgængeligt for personer med handicap. Den vil gælde for både offentlige og private hjemmesider, herunder regeringsinstitutioner og virksomheder.

Under arrangementet vil eksperter fra Inklusio give indsigt i de centrale bestemmelser i loven. Deltagerne vil få en dybere forståelse af lovens indvirkning og hvordan de proaktivt kan forberede deres digitale platforme på de kommende ændringer.

Virkelighedens succeshistorie: Lidt Lakrids og Inklusios samarbejde

For at give et virkelighedsnært perspektiv på implementeringen af webtilgængelighed, vil en af Lidt Lakrids' værdsatte kunder tage scenen for at dele deres erfaring med at samarbejde med Inklusio for at sikre tilgængeligheden af deres hjemmeside. Kunden vil diskutere de udfordringer, de stod over for, de implementerede løsninger og de positive resultater, de opnåede gennem deres samarbejde med Inklusion.

Tilmelding til arrangementet

Hvis du gerne vil lære mere om webtilgængelighed og dens betydning for virksomheder og samfundet, må du ikke gå glip af Lidt Lakrids og Inklusios arrangement!

Arrangementet sker d. 26 september i Aalborg, og du kan sikre dig din plads ved at tilmelde dig via dette link: https://www.linkedin.com/events/webtilg-ngelighedipraksis-etfys7099351338555203584/comments/

Vi ses til arrangementet!