Lidt Lakrids har dannet partnerskab med LeadInfo 

Et stærkt værktøj til at omdanne besøgende til kunder.

leadinfo-blog-hero-01.png

Fra besøgende til kunde 

Leadgenering på eget website med

I dagens konkurrenceprægede forretningsverden er evnen til at generere kvalificerede leads afgørende for mange virksomheders succes. 

LeadInfo har hjulpet Lidt Lakrids med at konvertere besøgende virksomheder til kunder med deres platform, som har vist sig at være en værdifuld ressource med leadgenering. 

LeadInfo har vist sig at være en uvurderlig ressource for Lidt Lakrids, idet deres platform har hjulpet med at konvertere besøgende til betalende kunder. Platformen giver indsigt i brugerens adfærd og præferencer, hvilket giver Lidt Lakrids en dybere forståelse af, hvad der motiverer deres potentielle kunder til at handle, og hvordan deres adfærd er på websitet.

Et stærkt værktøj til at konvertering af besøgende til kunder

At gøre brug af LeadInfo har ikke kun gavnet Lidt Lakrids, men det har også haft en positiv indvirkning på deres kunders succes. 

Ved at udnytte LeadInfos dataindsamlingsteknologi har Lidt Lakrids været i stand til at hjælpe deres kunder med at identificere de sider på deres hjemmeside, der skaber værdi og konverterer besøgende til kunder. Dette har resulteret i øget salg og en stærkere kundebase for både Lidt Lakrids og deres samarbejdspartnere.

Forstå brugerens adfærd

Partnerskabet mellem Lidt Lakrids og LeadInfo har vist sig at være et stærkt værktøj til at omdanne besøgende til loyale og engagerede kunder. 

Med LeadInfos innovative tilgang til leadgenerering er Lidt Lakrids i stand til at målrette deres markedsføring og salgsindsats mere effektivt, hvilket resulterer i øget kundeflow og konkurrencemæssig fordel.

partner-badge-leadinfo.png